Fly Drive Puglia

Fly Drive Puglia

Fly & Drive Puglia, Italië: Een Betoverende Reis door de Hak van de Laars

Puglia, gelegen in het zuiden van Italië, staat bekend als de hak van de Italiaanse laars. Deze prachtige regio biedt een rijke mix van natuurlijke schoonheid, historische schatten en een culinaire traditie die de zintuigen betovert. Een Fly & Drive-avontuur door Puglia belooft een onvergetelijke reis te worden, vol vrijheid en ontdekkingen.

Dag 1-3: Aankomst in Bari en Verken de Oude Stad

Je avontuur begint in Bari, de hoofdstad van Puglia. Nadat je je huurauto hebt opgehaald, is het tijd om de charmante oude stad van Bari te verkennen. Smalle straatjes, witgekalkte huizen en schilderachtige pleinen domineren het landschap. Proef lokale lekkernijen in de trattoria's en ervaar de authentieke Zuid-Italiaanse gastvrijheid.

Dag 4-5: Geniet van de Prachtige Stranden van de Salento-regio

Rijd naar de zuidelijkste punt van Puglia, de Salento-regio, bekend om zijn betoverende stranden en kristalhelder water. Verken de historische stad Otranto, waar de Adriatische en Ionische Zeeën elkaar ontmoeten. Ontspan op de gouden zandstranden en geniet van de zonsondergangen over de Middellandse Zee.

Dag 6-8: Historisch Lecce en Barokke Pracht

Lecce, vaak vergeleken met het "Florence van het zuiden," wacht op je om ontdekt te worden. De stad staat bekend om zijn uitbundige barokke architectuur. Bezoek de adembenemende Santa Croce-basiliek en het oude Romeinse amfitheater. Dwaal door de charmante straten en proef lokale lekkernijen voordat je verdergaat.

Dag 9-10: De Magie van Alberobello en Matera

Rijd naar Alberobello om de unieke "trulli" te bewonderen - traditionele witte stenen huisjes met kegelvormige daken die op de UNESCO-werelderfgoedlijst staan. Het is als wandelen door een sprookje. Vervolg je reis naar Matera, beroemd om zijn grotwoningen die ook op de UNESCO-lijst staan. Verken deze buitengewone stad en geniet van het panoramische uitzicht over de "Sassi," de oude grotwoningen.

Dag 11-13: Ontdek de Prachtige Gargano-regio

Rijd naar de Gargano-regio, waar weelderige bossen, dramatische kliffen en charmante dorpjes op je wachten. Verken het natuurpark van Gargano en maak een ontspannende boottocht naar de Tremitische eilanden. Bezoek historische steden zoals Vieste en Monte Sant'Angelo, waar je de spectaculaire grotkerk van Sint-Michiel kunt bewonderen.

Dag 14-15: Terugkeer naar Bari en Afsluiting van het Avontuur

Op je laatste dag keer je terug naar Bari, waar je je huurauto inlevert. Voordat je vertrekt, kun je misschien nog wat tijd besteden aan het kopen van souvenirs of het genieten van een laatste Italiaanse maaltijd.

Een Fly & Drive Puglia-avontuur biedt de ultieme vrijheid om deze prachtige regio te verkennen, vol historische schatten, adembenemende landschappen en heerlijke culinaire hoogstandjes. Het is een reis die je de kans geeft om je eigen tempo te bepalen, om te genieten van de charme van het zuiden van Italië en om herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. Puglia wacht op je om het te ontdekken, om je te betoveren en om je te verwelkomen met zijn unieke schoonheid.
Fly Drive Puglia en Basilicata Het Ongerepte Zuiden
***

Vakantie Italie - Rondreizen Italie - Fly Drive Puglia
8 dagen
Puglia ligt in de hak van de laars en is Italiaanser dan Italiaans. Deze regio beschikt over bijna 800 km kustlijn, omgeven door de Adriatische Zee aan de ene kant en de ...
 • Retourvluchten naar Bari v.v.
 • Luchthavenbelasting
 • 7 overnachtingen in 3-sterren hotels
 • Verzorging o.b.v. logies en ontbijt
 • All-in Huurauto, categorie small


Fly Drive Campania Puglia en Basilicata De Schatten van Italie
***

Vakantie Italie - Rondreizen Italie - Fly Drive Puglia
12 dagen
Zuid-Italië is een steeds meer geliefd gebied dat door toeristen langzaam maar zeker ontdekt wordt. Deze reis bestrijkt een drietal streken, te weten Campania, Basilicat...
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • 11 overnachtingen in zeer goed gewaardeerd 3- of 4-sterren hotels
 • Verzorging o.b.v. logies en ontbijt
 • All-in Huurauto, categorie small


Fly Drive Puglia Compleet
***

Vakantie Italie - Rondreizen Italie - Fly Drive Puglia
15 dagen
Een prachtige reis om de hak van de Italiaanse laars te ontdekken. Typische bouwwerken als de 'Trulli' in Alberobello en de in rotsen uitgehouwen wijk 'Sassi' in Matera w...
 • Retourvluchten naar Bari v.v.
 • Luchthavenbelasting
 • 14 overnachtingen in 3-sterren hotels
 • Verzorging o.b.v. logies en ontbijt
 • All-in Huurauto, categorie small